Praktičan za internet zavisnike

Bez autora
Apr 21 2010

Mobilni telefon HTC Desire, jedan od najbržih pametnih telefona’ sa Android 2.1 platformom na svetu, od pre nekoliko dana može se kupiti i u našoj zemlji. Karakterišu ga procesor od 1GHz i 3.7-inčni ekran, a van paketa cena mu je oko 520 evra. HTC Desire je tek nedavno prezentovan na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni. Ima veoma simpatičan dizajn i prilično je tanak, tako da je praktičan za nošenje. Zbog brzine obrade podataka, ovaj telefon znatno olakšava svakodnevne aktivnosti, ali nudi i odličnu zabavu. Praktično je stvoren za česte posetioce interneta. Ima ugrađenu podršku za Fleš, tako da se mogu otvoriti sajtovi poput Jutjuba gde se na veoma jasnoj slici mogu gledati razni filmovi ili muzički spotovi. HTC Desire omogućava i opciju friend stream, odnosno umrežavanje na sajtove poput Fejsbuka ili Tvitera, kao i postavljanje slika ili klipova na iste. Ovaj telefon poseduje Qualcomm Snapdragon procesor od 1 GHz, koji omogućava veoma brz odziv telefona, i WVGA AMOLED 3.7-inčni ekran.

Praktičan za internet zavisnikeMobilni telefon HTC Desire, jedan od najbržih pametnih telefona’ sa Android 2.1 platformom na svetu, od pre nekoliko dana može se kupiti i u našoj zemlji.

Karakterišu ga procesor od 1GHz i 3.7-inčni ekran, a van paketa cena mu je oko 520 evra.

HTC Desire je tek nedavno prezentovan na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni. Ima veoma simpatičan dizajn i prilično je tanak, tako da je praktičan za nošenje. Zbog brzine obrade podataka, ovaj telefon znatno olakšava svakodnevne aktivnosti, ali nudi i odličnu zabavu. Praktično je stvoren za česte posetioce interneta. Ima ugrađenu podršku za Fleš, tako da se mogu otvoriti sajtovi poput Jutjuba gde se na veoma jasnoj slici mogu gledati razni filmovi ili muzički spotovi. HTC Desire omogućava i opciju friend stream, odnosno umrežavanje na sajtove poput Fejsbuka ili Tvitera, kao i postavljanje slika ili klipova na iste. Ovaj telefon poseduje Qualcomm Snapdragon procesor od 1 GHz, koji omogućava veoma brz odziv telefona, i WVGA AMOLED 3.7-inčni ekran.

Poseduje takozvani multitač skrin, pa se tako može kucati i sa obe ruke u isto vreme. Pri čitanju određenih tekstova, ako nađete nepoznati pojam, možete ga prosto selektovati i lako naći njegovo značenje na Vikipediji ili prevod na srpski pomoću Google translationa. Treba napomenuti da HTC Desire poseduje kameru od pet megapiksela sa autofokusom i funkcijom za detektovanje lica, kao i da umesto uobičajene kuglice na sredini ima optički džojstik, koji omogućava lakšu i bržu navigaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik